reserveren

Aanbiedingen

Jaarwisseling 2017

Uitstekende gastronomie, kwaliteitsprogramma`s, Livemuziek van de Horizont band, prachtige vuurwerk, Special Guest

Vreedzame Kerst met het gezin

Stand-up: Lorán Barnabás, Mutyi clown`s programma in de speelruimte. Laatste aankomst: 24.12.2017

Winteraanbieding met soepbuffet voor de lunch

`s Middags soep met verse broodjes om lichaam en geest op te warmen.

Herfst en Lente Aanbieding met koffie en koekjes in de middag

Wees s` middags onze gast voor een kop koffie of thee, met een vers stukje gebak. Voorjaarsmagie – theemiddag

Alle maatregelen >>


Wellness verwenning

Wellness Hotel Katalin > Wellness - experiences - harmony

Overdekt plezierbad ~33 °C

met afwisselende elementen (ligbanken, nekdouche, massage van kuiten, voeten en rug) 's avond sfeervolle verlichting van ruimte en bassins, tropische planten
waterdiepte: 85 - 95 cm

Overdekt kinderbad ~34 °C

in de vorm van een auto. Onze kleinste gasten baden in een ruimassortiment waterspeelgoed.
waterdiepte: 15 - 25 cm

Bubbelbad ~36°C

8 personen kunnen tegelijkertijd van het bubbelbad van 36 graden genieten met 3 soorten amusementselementen, met water- en luchtstromen die voor de massage van de rug het middel en de voeten zorgen.
waterdiepte: 95 cm

Overdekt zwembad ~29°C

12,5 × 5,5 m in de winter en de zomer met een water van 29 graden zorgt het voor het opfrissen van onze gasten.
waterdiepte: 120 cm

Buitenzwembad

een echt zwembassin, geopend van het voorjaar tot het najaar, niet verwarmd.
waterdiepte: 150 cm - 175 cm

Verwarmde buitenkinderbad

- de favoriet van kinderen – met 4 glijbanen, fonteintjes en zonnewering (Met extra verwarming - de temperatuur is afhankelijk van het weer geopend van Pinksteren tot de herfst)
waterdiepte: 25 cm - 50 cm

Fitnessruimte

Finnlo loopmachine en kamerfiets, multifunctionele hefmachine, handhalters, Twister staat ter beschikking om een gezonde levenswijze aan te vullen.

Solarium

voor het gegarandeerd bruin worden, Luxura solarium, met TL-buizen van 160 Watt: 1,50 €/3 minuten

Openingstijden

Wellness afdeling (jacuzzi, binnen- en buitenzwembad, Finse sauna en fitnessruimte): dageliks tussen 7 en 21 uur

Het wellness genot wordt pas echt volledig door aangename ontspanning, lichamelijke en geestelijke verfrissing en actieve recreatie. Het kindvriendelijke park van ons hotel heeft verrassingen voor elk familielid. Favoriet van onze sportieve gasten is het 1,75 m diep buitenzwembad van 15m×8m×1,50m, waarnaast u neerploffend in een ligstoel een beetje rust kan nemen. We probeerden onze speeltuin zo te ontwikkelen dat die voor elke leeftijdsgroep iets spannends heeft, vanaf de „ontdekker” tot de „avonturier”. Buitenkinderzwembad met glijbaan in schildpadvorm. Dit is altijd de hit in de zomervakantie. Voor de ontspanning van de hele familie bieden we fietsen aan tegen een redelijke prijs.

De hele laagste verdieping van het hotelgebouw staat ter beschikking van onze gasten om te sporten en te ontspannen. Het biljart, de tafelvoetbal en de internetkamer bevinden zich in de aparte zaal naast de bar. Als u een actieve rust wilt nemen, kunt u gebruik maken van het verwarmde binnenzwembad van 12,5 meter en het prachtige bubbelbad, geschikt voor 8 personen. Na het zwemmen kunt u gaan zweten, vervolgens zinken in het water waarvoor onze Finse sauna en zinkkuipen uitstekend geschikt zijn. Bovendien dienen zowel de infraruimte en het solarium als diverse soorten massages het opfrissen van de gasten naar hun behoefte.Ons plezierbad roept dankzij de nekdouche, het bubbelbad met zit- en ligbanken en waterstralen echt het verfrissende effect van de wellness op. Ook kleintjes die maar net kunnen lopen hoeven het plezier van de wellness niet te missen, ze kunnen gebruik maken van ons autovormige kinderzwembad. Met behulp van onze fitnessruimte die voorzien is van gestaltvormende en fitnessmachines kunt u uw overtollige kilo’s kwijt.

terug

Subscribe to our newsletter

Sign up for our newsletter now!

Lastname:
Firstname:
E-mail address:


Een familievriendelijk hotel, het Wellness Hotel Katalin**** wilt u en uw dierbaren graag van harte welkom heten in Gyenesdiás – in een rustige omgeving in een vakantiedorp bij het Westelijk gedeelte van het Balatonmeer – dichtbij Keszthely en Hévíz, op een afstand van 200 m van het strand, de haven en de oever van het Balatonmeer.

Het doel van de uitgebreide services die we in ons wellness hotel bieden, is om vrolijkheid, lichamelijke en geestelijke verfrissing en een positief levensgevoel aan onze gasten over te dragen.

De meest geliefde delen van onze parkachtige tuin van 10 00 m2 zijn het grote zwembad en het kinderzwembad – hiermee heeft ons hotel de titel "het meest bloemenrijke verblijf van de Balaton regio" gekregen in een competitie op het gebied van omgeving verzorging met als titel „Voor het bloemrijke Balatonmeer”.

 

Facebook - Wellness Hotel Katalin****

© 2015 - Wellness Hotel Katalin**** - All Rights Reserved. Minden Jog Fenntartva